Entrevista a Albert de Pineda. L`arquitecte de la futura clínica Sant Jordi

| 20/06/2011
Tipología Clínicas y Centros Médicos Documentación Artículos Entrevista a Albert de Pineda. L`arquitecte de la futura clínica Sant JordiL`arquitecte Albert de Pineda està sempre en algun lloc remot.

Dirigeix l`especialitzat equip de PINEARQ i és un dels millors experts espanyols en construccions d`hospitals d`alta tecnologia, tant en la geografia espanyola com internacional.


Ha creat sofisticats laboratoris mèdics i obres de diversos usos a molts països.


Igual construeix una clínica a Dubai que una de les obres icones de la nova Barcelona, el Parc de Recerca Biomèdica. És professor a la Universitat Oberta de Catalunya.


PINEARQ comparteix l`obra de l`Hospital de Lisboa Oriental de 790 llits, amb l`arquitecte Eduardo Souto de Moura, que ha rebut aquest any el Premi Pritzker (el premi "Nobel" de l`arquitectura que han aconseguit arquitectes com Jean Nouvel o Norman Foster ).


Indica que "està il·lusionat pel que està fent en cada moment" i ara és del disseny de la nova Clínica Sant Jordi a Sant Andreu.Para poder escribir un comentario debe iniciar sesión o darse de alta en el portal.